View Single Post
Eski 11-10-2009, 16:12   #21
Romantik
Ağaç Dostu.
 
Romantik's Avatar
 
Giriş Tarihi: 06-10-2008
Şehir: ORDU
Mesajlar: 3,855
Sayın Kuyucu,

Gözünü para hırsı büyümüş kişilerden biri olarak beni kastediyorsanız aşağıda yazdığım mesajı dikkatlice okuyunuz.

1. Gold Kiwi fidanı yurtdışından getirtiremediğimizi, önceki mesajlarımızla belirtmiştik. Bu sebebten bizde tohumunu temin edip, tohumdan üretim çalışması yaptık ve alan arkadaşlarımızda tohumdan üretildiğini bilerek aldılar. Alan arkadaşlarımızda belli bir bilgi birikimine sahip kişilerdi, bunu deniyip ülkemize bu türü kazandırmayı düşünen kişilerdi. Deneme amaçlı üretim çalışmalarımız sınırlı sayıda oldu, zaten seri üretim yapıp fidan satışı yapmıyoruz, meyve almadan seri üretime geçmeyeceğiz, Kurduğumuz denemeli amaçlı bahçelerde çalışmalarımız devam etmekte olup, bizim veya arkadaşlarımızın alacağı olumlu veya olumsuz sonuçlara göre Gold Kiwi macerası tamamlanacaktır. Zaten Gold Kiwi fidanı alan arkadaşlarımızla, bitkinin gelişim sürecini birlikte takip etmekteyiz.
Bölgemiz Türkiyenin Kiwi üretim merkezi olduğu için, Kiwi türleri üzerinde deneme amaçlı çalışmalarımız mevcuttur.
Not. Tüm dünyada satılan bu tohumlardan büyük miktarlarda temin edip, çok sayıda fidan üretip, piyasaya çok seri şekilde fidadanda sürebilirdik bunun yerine sınırlı sayıda fidan üretip deneme amaçlı olarak bigili-ilgili arkadaşlarımızla bu türün fidanlarını, gelişimlerini birbirimize haber vermekle paylaştık.
Bize bu tür mesajlar yazarken önce bizi arayıp bilgi alırsanız daha etik olacaktır fakat bizi karalamak gibi bir amacınız varsa onu bilemiyorum.

Saygılar sunarım.

Romantik Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön