View Single Post
Eski 11-10-2009, 15:09   #75
cezzar
Ağaç Dostu
 
cezzar's Avatar
 
Giriş Tarihi: 06-05-2007
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 182
Arkadaşlar;
Ben de bu başlık altında "şunu yapabilirim, bunu yapabilirim" türünden mesajları görünce; malina'nın elinde epey bi yazı birikmiştir diye düşündüm.. Az önce sordum, ve şaşkınlıkla öğrendim ki; elinde hiç yazı yokmuş daha !!

Söylediklerimizi pratiğe döküp yazılarımızı hazırlayıp yollasak bir an önce? yaprak 92'nin dediği gibi "ben şu konuda yazı hazırlayıp bir hafta (on gün, neyse) içinde göndereceğim" diye arkadaşlar belirtirse burda; gerçekten yazmaya niyetli kaç kişi var görmüş oluruz..

Ben, internet üzerindeki ingilizce kaynaklardan çeviri şeklinde katkıda bulunmak istiyorum.. "iç mekan bitkilerinin içerdeki havayı nasıl tazelediği ve havadaki zararlı kimyasalları temizlemesi" ile ilgili kısa bir araştırma yazısını çevirmeyi düşündüm mesela.. Bir hafta içinde hallederim..

Ama; çevirimi yapıp gönderdikten sonra, yaptığım işin boşa gitmesini de istemediğimden (aylar sonra malina yine bana "elimdeki tek yazı seninki" demesin mesela).. burada kaç kişi bu işe girişme sözü verip başlayacak, diye bekliycem ilkin..

cezzar Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön