View Single Post
Eski 11-10-2009, 09:20   #52
myndos
Ağaç Dostu
 
myndos's Avatar
 
Giriş Tarihi: 08-11-2008
Şehir: Bodrum
Mesajlar: 359
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi malina Mesajı Göster
Konuyu tam özümsemeden haber yaptıkları için agaclar.net adı yok.

Röportajlara katılıp sözünü ettiğin konularda bilgi vermek değil amacım. Bu çok kısıtlı bir şey olurdu.
Röportajlara katılmanızı; agaclar.net'in bu projede başı çektiğini ve amacını açıklamanız için önermiştim. Konunun detaylarını açıklamak tabi ki STK'ların işi olmalı. Destekleyen STK'lardan da temsilcilerin olması gerektiğini 'Basında, TV'de ve internette "Doğa İçin Çal" ayrımındaki 22 nolu mesajıma eklemiştim.

Alıntı:
Yapmak istediğim; doğa ve çevre konularında yaşananların yeterince farkında olmayan kitlenin dikkatini müzik aracılığıyla çekip, bu konuda yıllardan beri çalışma yapan derneklere, güncel çalışmalarını, dikkatleri çekilmiş bu kitleye aktarmasının, anlatmasının ortamını yaratmak.

Şu üstteki cümleyi daha çabuk anlaşılır biçimde yazabilsem ne iyi olacak
Cümle üzerine hep beraber düşünüp daha kolay anlaşılır hale getirebiliriz.
Ben olsam, 'Ey STK olarak yollara düşmüş olanlar; kendi bünyenizde kişisel didişmeleri bırakın da, amacınıza odaklanın. Çevre felaketinin gözümüze girdiği bu günlerde enerjinizi kısır çekişmelerle tüketmeyin, çanlar sizin için çalıyor' derdim.
(Bu sözüm hepsine, her üyeye değil tabi. İçlerinde canla başla gayret gösterenler, ufak da olsa başarı kazanılmış etkinlikler de var, ama ne yazık ki devlet yönetimi bazında sonuç almada yeterli olamıyor.)
Bunu defalarca, her fırsatta dediğim ve yapılan toplantı ve etkinliklerin fazla ses getirmediğinin, heyecanın bir parlayıp bir söndüğünün, bağımsız çevreci olarak yola devam etmenin daha yapıcı olabildiğini gördüğüm için de DİÇ Projesinde Yer Alanlar bölümünde katkılı olamıyorum. Ama birikimimi kişisel olarak bu projeye de aktarma gayretindeyim. Çalışmaya devam, 1-2 gün içinde web sayfaları üzerine konuşabiliriz sanıyorum.

myndos Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön