View Single Post
Eski 10-10-2009, 15:40   #175
samarra
Ağaç Dostu
 
samarra's Avatar
 
Giriş Tarihi: 17-04-2007
Şehir: sakarya
Mesajlar: 167
her birine bir hikaye

hemen hemen her gün bir kaktüsümün hikayesini palaşmak istiyorum. Sitedeki bir arkadaşımızdan özendim bende kaktüslerimin hepsine bir hikaye uydurdum ve hikayelerine göre isim verdim şimdi sizlerle palaşmak istedim umarım beğenirsiniz. Bu kaktüsümün adı halacık

Name:  DSCI0013.jpg
Views: 701
Size:  34.5 KB

halacık;
Çok yıllar önce küçük yaşda zorla evlendirilip gurbete gelin giden halacık. Yıllarca sevdiklerinden ailesinden uzak gurbet ellerde yaşayan halacık.
Evlendikden bir kaç yıl sonra eşi bir rahatsızlık geçirmiş belden altı tutmaz olmuş tekelekli sandelyede yaşamaya başlamış halacıkda vefasız edemez ya eşine en iyi şekilde bakmaya başlamış yıllarca sırtında taşımış eşini. Gurbette kimi kimsesi yok bir eşi bir kendi eee eşi de engelli artık doktora gitcek yardım edeni yok ikinci kattan alır sırtına eşini indirir aşağıya gezmek ister eşi alır sırtına indirir aşağıya koyar tekerlekli sandelyesine gezdirir. Ama uzun yıllar bu sırtında taşımalar halacığın kamburunu çıkarır ama umursamaz önemli değildir eşi mutlu olsun yeter. Evladı olmamışdır ama o kadar sevgi doludur yüreği ki kocaman olur gövdesinden taşar yüreciği.

Yanlızdır hasret çeker özlem çeker bir çok acı çeker her açı bir iğne olur batar ama kimseye söylemez dert yanıp kimseyi üzmek istemez her sorulduğunda iyidir.

Yıllar uçup gitmiş her geçen yıl gövdesinden büyük olan yüreğine bir iğne batırıp belini büküp geçmiştir. Artık eşide vefat etmiş yanlız kalmıştır. Ne yapsın gurbette döner sılaya döner ama bırakalı en az 30 yıl geçmiştir hiç bıraktıkları yerinde aynı kalırmı? Yeni iğneler batar yüreğine hastalıklar atlatır tek istediği eşinin yanına gömülmektir. Çünkü yıllar önce istemeden evlendiği eş onun hayatta gerçek dostuymuş gerçek ailesi olmuş herşeyi olmuş anlar.

Mekanı cennet olsun.

samarra Çevrimdışı   Başa Dön