View Single Post
Eski 09-10-2009, 13:07   #26
myndos
Ağaç Dostu
 
myndos's Avatar
 
Giriş Tarihi: 08-11-2008
Şehir: Bodrum
Mesajlar: 359
Ben de Sarıgül'ü izlerken o kadar sıkıldım ki, uyuya kalmışım. Gözümü açtığımda Fırat Çavaş, agaclar.net'in kurucusunun annesi olduğunu söylüyordu. Bu çok hoş bir surpriz oldu, uykuda mı gördüm gerçek miydi tam anlayamadım. (Ta ki DefneD'nin mesajını görünceye kadar. İklimsizin de söylediği gibi; Gurur verici gerçekten. Oğlunuzla ne kadar övünseniz azdır sayın malina.) Klibi izleyemediğim için de yüzüm sarktı tabi.

Gönül isterdi ki; programın tamamı kendilerine ayrılmış olsun. Canlı yayında, hep birlikte, klipteki kısımları kadar çalsınlar söylesinler.
Gönül isterdi ki projeye ön ayak olan malina da canlı yayında olsun, agaclar.net'i tanıtsın, projenin amacını açıklasın.
Gönül isterdi ki projeye destek veren STK'ların birer üyesi de katılarak Çevre üzerine sohbet etsin, kirliliğe dikkat çeksin ve bizleri bekleyen iklim felaketlerini gündeme getirip izleyenlere 'Pişşşt' Dinleyin' desin.
(Bu konulara girmek müzisyenlerin işi değildi diye düşünüyorum.)
Bakarsınız gönlümüzdeki dilekler yarın birgün gerçekleşiverir.

Acemiliklere rağmen, herşey başından beri güzel gidiyor. Böyle de devam edecek, çığ gibi büyüyecek inşallah. Bu projeye birçok insan gönülden destek veriyor.
Ümitlerin hiç kaybolmaması dileği ile, Doğa İçin Çal ekibine tekrar teşekkürler.

myndos Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön