View Single Post
Eski 06-10-2009, 19:56   #52
finduk52
Ağaç Dostu
 
finduk52's Avatar
 
Giriş Tarihi: 16-08-2009
Şehir: Hollanda
Mesajlar: 627
Sevgili jineop çok teşekkür ediyorum , sizler tarafından beğenilmesi ayrı güzel .Acaba yaprak dökmeyen sarmaşık olarak bir tavsiyeniz var mı ? Yazın çiçeklş kışın yapraklarını dökmeyen bir çeşit ne olabilir acaba ?

Sevgili Adalet ablacığım , gönderdiğin adrese baktım clematis armandii beyazmış ablacığım . Şimdi clematis başlığına gidip mor renkli çeşitlerine bakacağım . Şöyle iri ve bol çiçekli çok güzel olurdu .

Bugün burada yağmur hiç durmadı diyebilirim . Buna rağmen eşim gitti çardak için malzemeler aldı . Biz blraz ekonomik olsun istedik tahtadan değilde demirden yapacağız zaten ayak takmamıza gerek yok çünki her iki tarafta da duvar var yarın resmini çeker eklerim bahsettiğim bölümün . Yani sadece bir çatı gerekiyor bize oraya . Kenarlarına da o toz pembe gülü sardırdık mı harika olacak .

Kiraz ve armut fidanıda dikildi eşim tarafından o yağmurun altında ıslanma pahasına da olsa .Bende yanında tabii . Sanıyorum bu yaz meyva alamayız ama sabredeceğiz artık .Onlarında resimlerini çekip ekleyeceğim ama o bölüm biraz karışık derlenip toparlanmadı , sadece dikeceğimiz bölüm alelacele toparlandı .

Eşimde şifayı kaptı sanırım, hapşırmaya başladı nezle oldu

finduk52 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön