View Single Post
Eski 04-10-2009, 10:01   #37
finduk52
Ağaç Dostu
 
finduk52's Avatar
 
Giriş Tarihi: 16-08-2009
Şehir: Hollanda
Mesajlar: 627
Ablacığım teşekkür ederim verdiğin bilgiler için . Dikkate alacağımdan emin olabilirsin , verdiğiniz bilgiler tavsiyeler benim için çok kıymetli .

Acem borusunu kapı girişinden almaya karar verdik. Arka bahçemdeki üzüm fidanı en arkadaki bahçeye taşınacak . Sanırım daha önce bahsetmiştim. En arka bahçenin yarısını meyve ağaçlarına ayırmaya karar vermiştik . Üzümü de oraya taşımayı düşünüyoruz bahar gelmeden.

Şuan üzümün bulunduğu köşeye yaza kadar ufak bir şelale yapmayı istiyoruz . Şelalenin hemen yanından garajın üzerine doğru düşündük acem borusunu garajın çatısına sardırırsak belki o kadar dökülmez (öylemi olur acaba ) .

Acem borusunun eski yerine yani ön kapı girişine de dün iki tane clematis aldım onların ikisini bir yere dikmeyi düşündük . Tam kapı girişinde bütün yaz muhteşem clematis çiçekleri açmış bir şekilde ... Hayali bile çok güzel.

Dün bir tane gül daha aldım 'Claire Renaissance' cinsi , kokusu muhteşem , çok güzel kokusu var , toz pembe gülleri.

Çalı güllerini sürekli takip ederek destek vererek gül çardaklarına sardırabileceğimi düşünüyorum . Acaba olabilir mi , yanlış mı düşünüyorum ? Bu konuda bilgi sahibi dostlardan cevap bekliyorum .

finduk52 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön