View Single Post
Eski 13-11-2006, 09:24   #46
Müjgan
Ağaç Dostu
 
Müjgan's Avatar
 
Giriş Tarihi: 02-08-2004
Şehir: Ankara
Mesajlar: 4,544
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi bonsaireef
Sayın mjgn Ankara'da agaclar.net tanışma kaynaşma toplantıları olsun ama bonsai ile ilgilenlerin kendi toplantılarıda olmak durumunda. Bunun gruplaşma olarak algılanmaması lazım. Acerpalmatumun etkinlik listesine bakarsanız buluşmanın temelinde bonsai var. Bonsai konuşulacak bir toplantı. Eğer bu sizi sıkmayacaksa beraber toplanılsın.
Konudan oğlum da haberdar. Uzun süredir bana bonsai toplantısı var mı diye soruyordu. Son zamanlarda sormayı bırakmış da olsa, geleceğine emindim. Kabahat ben de ki hergün bonsai bölümüne bakmıyorum.
Geçen yıl bir toplantı için daha karar alındığını hatırlıyorum, linkini bulamadığım için koyamadım buraya. "kimler gelecek?" dendi, biz isimlerimizi yazdık. Sayıca da baya çoktuk. Yanılmıyorsam Gölbaşı'nda evi olan bir arkadaşımızdı, bizi evinin bahçesinde ağırlayacak ve bonsai yapımını gösterecekti. Ama daha sonra ne oldu bilmiyorum, organizasyon ortada kalıverdi, yetkili ilgilenmedi.

murare o gün bana uğradığında bonsai adı geçmedi, saksı almaya gidicez dedi. Sanki devlet sırrıydı.

bonsaireef kardeşimiz. sizi hiç tanımıyorum, acer palmatumu da, ama bonsailerin nemenem şeyler olduklarını biliyorum. sonuçta boyu cüce de olsa bonsai de bir ağaç ve biz ağaçlar.netteyiz

Müjgan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön