View Single Post
Eski 18-09-2009, 21:40   #38
çekirdek
Ağaç Dostu
 
çekirdek's Avatar
 
Giriş Tarihi: 09-02-2007
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 857
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi nkoksal Mesajı Göster
Sizin İstanbul civarında bir yeriniz vardı galiba ve ben orası için size çiçek fideleri sözü vermiştim iş çiçeklendirmeye gelince. Sözüm söz ve bu söz burası için de geçerli. Zamanı gelince hadi demeniz yeter
Evet Istranca Köyünde de var, ve pek güzel bir yer. Oranın oluşumu için de çok emek verdim. Emekli olmadığım için sadece hafta sonları yeterli olmuyor, iyileştirmenin sürekliliği için. Yani siz birşeyler ekiyorsunuz dikiyorsunuz, gidemeyip atladığınız bir dönem olunca bütün emekleriniz sıfırlanıyor, haydi sil baştan.
Sadece hafta sonları için düşünülen durumlarda, nefes yerlerinin ya uzak olmaması gerekir (en ideali yarım saat, maksimum kırkbeş-elli dakikayı aşmamalı derim. Ben ki araba kullanmayı çok severim, gözünüzde büyüyor bir saat ve üstü. Günübirlik git-gel zorunluluklarınızda zul oluyor) ya da düzenli işinizin olmaması gerekir.

Istranca'yı özel durumlarım nedeniyle de gelecek planlarımdan çıkartmak zorunda kaldım. Şimdi orada o evi yapan Ali ustam kalıyor. Hem eve bakıyor hem kendisi çevrede yapı işleri yapıyor. Bina, çatı, baca, ne olursa ve 67 yaşında. Geçen hafta kendisine bir de kemençe yapmış, ömründe ilk kez ve gençliğinden beri hayaliymiş. Daha sonra bir fotosunu koyarım, pek mutlu.

çekirdek Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön