View Single Post
Eski 15-09-2009, 11:41   #74
epsody
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 04-02-2008
Şehir: istanbul-Gelibolu
Mesajlar: 1,829
Başta sevgili Jineop vede diğer katılımcı arkadaşlara bu konu başlığına katılarak ve şahsıma gösterdikleri övgülerden iyi niyet dileklerinden dolayı hepinize şükranlarımı sunarım,arkadaşlar bu övgü ve iyi niyet dilekleriniz sizlerin tevecünüzün nişanesini olarak nemutlu bana.

Arkadaşlar ben bu çalışmaları yaparken, zaten gerekli haz ve mutluluğu çalışmalarımın sonuçlarından dolayı yaşamaktayım, bu bilgileri sizlerle paylaşarak sonuçlarından sizlerinde iyi seyler çıkarması benim çalışmalarımın sonuçlarını belgelendirerek beni zaten övgülerin en büyüğü ile ödüllendirmiş oluyosunuz.

Çalışmalarımın bu şekilde karşılık görmesi benim özgüvenimin artmasıyla çalışmalarımı daha ileri götürme gücü yaratıyorsunuz bu övgü ve iyi dileklerde hepimizin hakkı var,bilgi ve öğrenme sürecinde hepimizin katkıları eşit olarak var ben bunun kanısında olarak iyiki varsınız hep beraber iyi çalışmalara imza atıyoruz.

Burada şu gerçeği vurgulamakata sakınca görmüyorum benim konu başlıklarında yanlız bırakmadan gerek gözlemci gerek katılımcı olarak öneri ve eleştirilerinizle desteklediğinizden dolayı bütün üye arkadaşlara müteşekkirim.Saygılarımla..

epsody Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön