Sayın Volare bu başlığı takip ederek paylaşımlara katıldığın için teşekkürlerimle seni tebrik ederim
Arkadaşım fermantasyon işleminde mikroorganizmaların faaliyetlerini gözlemlerimizle şu şekilde tesbit edebiliriz organik bileşiklerin mineralize oluşumlarında küf mantar renklerinden durumu kontrol edebiliriz önce beyaz yoğunluklu olarak daha sonrada sarı renkte ilerki zamanlarda'da yeşil spor ve mantar ve küflerin artmasıyla risk oluşturacak mantar ve küfler sarıdan sonra yeşiller'le oluşur,sarı ile beyezın çokluğu bizim için risk oluşturmaz,yeşilin tekbaşına çokluğu 1.derece risk olurken,bunun beyez değilde sarılarıda görürsek riskin derecesi çok yüksek olur.
Arkadaşlar yaptığımız işlemleri yakından takip ederek fermentasyon işlemini kontrol altında tutarak riske meydan vermemiş oluruz.
|