Sayın berduray sıvı gübreniz olmuş görünüyor fermantasyon işlemini aktif için neler kullandığınızı yazarmısınız,gübrenizin pasterzasyona ihtiyacı yok bunun sebebi bildiğim kadarıyla çürükçül ve laktik asit bakterileri tarafından sağlanıyor,Örnek sen mayaladığın yoğurdu ekmek hamurunu pasterizasyon işlemine tabi tutman mantıklımı,bu sıvı gübrenin bitkilerinin sulama suyuna katarak devamlı kullanabilirsin sevgili berduray EM'i temin etmede zorluklar yaşamışsınız ama yılmayınız,gübrenizin besin içeriği bütün satılan gübrelerden daha üstün olduğunu bilmenizi isterim ama mikrobiyal takviye yapılırsa gübreniz süper bir içeriğe sahip olacaktır,mikrobiyal gübrelerin içeriğinde bulunan bakterilerin enzim özellikleri toprağımızın organik özelliğini arttırarak
bol ve sağlıklı ürünler yetiştirmede adeta sigorta görevi yapıyorlar.
|