View Single Post
Eski 07-09-2009, 12:16   #304
Zeolit55
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 27-02-2009
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 16
Bu ürünleri ilk olarak 2006 yılında oradad bahsettiğim gibi Çanakkale Bigada tanıştım.
Ürünü satan vatandaşı tanımıyorum ben Bigada Zeki abimiz vardı bizim İsmi Karasioğlu tarımdı oaradan başladık.
Ozaman siz piyasad varmıydınız bilmiyorum ama 3 yıl önce idi ve japonyada geldi diyerek başladılar satışa.

2. Husus: Bu tür ürünleri satanlar ve anlatanların hepsi her derde deva gibi anlatıyorlar kastım oydu ve bu ürünlere hiç karşı çıkmadım sadece beni yalan yere yapılan pazarlama hataları sonucu oluşturulan yanlış imajlar üzer hepsi okadar.
Zaten açıkça bildiriyorum bu ürünler zararlı kötü kaka demiyorum.
Siz Sayın doğasever sevgili forum dostum; Beni yanlış değerlendirerek lütfen yazınızı kaleme almayınız. Ben kötü demedim her zaman bakteri risktir dikkat edin dedim. Çaya çorbaya limon gibi her derde deva değildir ve her toprakta çalışmaz dedim.
NEDEN BUNU SÖYLEDİM
Öncelikle insanlar bizim dediğimizin %50 sini anlıyor ve o anladığıyla % 20 sini başkasına aktarıyor. Ondan ona devam ediyor ve en son kişide tam tersi olay oluyor.
Bunun sonundada yanlış uygulama yapılıyor bu sefer ürün kötü imajı yerleşiyor ve bu imaj bir kere yerleştimi bu iş biter bir daha ağzınızla kuş tutsanız satamazsınız onun için çok satmak yerine ürünü benimsetmek esası olsun ve sonuçta kısa vadede değil uzun vadede devamlı kazanın diye sölüyorum yoksa benim ne EM den ne de diğerlerinden 5 krş çıkarım yokki ürünü ballandırıyım veya kötüleyim saygılarımla.

Zeolit55 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön