Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi agozce
Meyvesi petrol mavisi rengi aldığı zaman toplanır, kurutulur. Çok az kavurularak çerez olarak yenir. Çok güçlü bir aroması vardır. İlk kez tadanlar beğenmeyebilir ama bence çok güzeldir.
Birde kahvesi yapılır. Kavrulur, öğütülür. Biraz kahve ile karıştırılarak pişrilir.
Fidanını satan yer varmı?
|
Tamda o rengi aldılar meyvesini çerez olarak tüketmek için önce ne yapmak lazım?
Kahfesinide iyi fiyata satıyorlar kahfe yapabilmek için neler yapmak gerek ön işlemleri nelerdir?
Fidan satan yer olduğunu sanmıyorum. Burda kara kayaların üstlerinde yetişiyorlar onu ordan alıp yaşatmak çok zordur fidanı köküyle alabilmek için hiltiyle kayayı kırıp kayayla çıkarmak gerek