View Single Post
Eski 02-09-2009, 10:35   #10
atillaakkartal
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 21-08-2007
Şehir: iSTANBUL
Mesajlar: 1
3,5 aylık kedi yavrularına yuva arıyorum

İşyerimde baktığım Mestan ismini koyduğum kedi, 17 Mayıs 2009 da dört tane yavru doğurdu. Kendisi daha bu senenin yavrusu olması ve hasta olması yüzünden, yavrulara bakamadı. Hem Mestan'ı tedavi ettirdim, hem de yavrulara baktım.. Dört yavrudan üç tanesini yaşatabildim.
Yavrulara bakmak çok zevkli birşey.. fakat iş ortamında olduğu için, ancak mesai saatlerinde ilgilenebildim. Onları doyurup tuvaletlerini yaptırdıktan ( En zor olan bu iş..) sonra onları bırakıp eve gittikten sonra bile hep aklım onlardaydı.. Beslemek için özel "Cat Milk" mama verdim. 1 ay bu şekilde mama ile besledim. Mestan kendini iyi hissettiğinde onları çok az olan sütü ile emzirmeye çalıştı. Yavrular annelerini emerken tahriş etmişlerdi, bu yüzden bazen yanlarından kalkıyor, bazen de acı da çekse de miyavlayarak emzirmeye gayret ediyordu.
Tuvaletlerini 3-4 gün yapamadıkları oluyordu. Uzun uzun masaj yaparak kakalarını yaptırdığım zaman dünyalar benim oluyordu sanki..
1 aylık olduktan sonra hem tuvaletlerini kendileri yapmaya, hem de kuru ve yaş mama yemeğe başladılar. Bu durumda nispeten işleri kolaylaşmıştı.
Bir ara burunları akmaya başladı...Daha önce anneleri nezle olmuştu, ondan geçmiş. Veterinere birkaç kere götürdüm, ben de ilaç vererek iyileştirdim.
Daha önce hasta olan annelerini de veterinere götürerek ve onun verdiği ilaçları vererek iyileştirdim..
Şimdi yavrularına çok düşkün. Onlardan ayrılmak istemiyor. Yavrular bu yaşlarında bile bazen annelerini emmek istiyorlar..
Şu anda işyerimin üstünde boş bir (bize ait) kat var.. Orada kalıyorlar..
2 aylıklarken, bir de üç aylıklarken iki ayrı siteye ilan verdim. 1-2 kişi aradı fakat olmadı.
Şimdi bu sitede sesimi duyurmaya çalışacağım.. Bu sevimli kedi yavrularını sahiplenmek ister misiniz? Benim evimde üç kedim var.. Bunları da eve götürürsem olmaz..

http://www.yuvaariyoruz.org/?p=5471

http://www.sahibinden.com/uc_yavru_k...XQQdisplayitem

Eklenen Resimler
     

Düzenleyen atillaakkartal : 02-09-2009 saat 12:02 Neden: fotoğraf ekleme
atillaakkartal Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön