View Single Post
Eski 23-08-2009, 23:25   #23
seleste
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 14-04-2008
Şehir: Burdur
Mesajlar: 338
Arkadaşlar Merhaba,

Bu çöreğin adı buralarda kömbe, nokul ya da lokul. İçi, iki türlü olur ; ya tahinli ve cevizli ya da haşhaş ezmesini sıvı yağda ya da pekmezde ezerek. Görüntüsü şu linkteki gibi ;

http://dilekce.blogspot.com/2007/06/...e-deneyin.html

Benim sevdiğim haşhaş ezmesini pekmezde ezerek içi hazırlanan türü. Daha tatlı oluyor. Yarın eşim için bol tahinli cevizli, kendim için de haşhaşlı hazırlayacağım. Sahurda iyi gider. Afiyet olsun.

seleste Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön