View Single Post
Eski 18-08-2009, 12:13   #16
epsody
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 04-02-2008
Şehir: istanbul-Gelibolu
Mesajlar: 1,829
Bikrobiyal çevreden yanlış tavır.

Sayın;oğuz Alper Saygı ve hürmetlerimle,dost acı söyler, Solarizasyon başlığına eklentilerinizin şahsımda topraklar adına cevap hakkı doğurmuştur.

Arkadaşım solarizasyon konu başlığında polemiklere neden olarak sizin firmanız adına pasif davranış göstererek yerli yersiz solarizasyon uygulamlarına ilgi gösterek onların toprak hastalıklarına karşı solarizasyon uygulamalarına katıldığınızı görmek ve samimi şekilde sorunlarına solarizasyonla çare tavsiyelerde bulunmak hatta solarizasyon uygulamış arkadaşlardan sonuçlarını beklemek gibi davranışlar göstermeniz.

Konu içinde polemikler oluşturan arkadaşların, bu polemiklerdeki haklılık paylarının toprak hastalıklarını solarizasyon yolu ile önlemenin yolu olarak,sizin firmanızın ürünleri içinde bu hastalıkları durduracak ve elimine edecek örünleri onlara sunamayışınız,solarizasyon seçeneğinden başka çarenin olmayışıda ısrarlarında polemiklere neden oldu.

Onlara solarizasyon konusunda ısrarlarındaki haklılık payını siz verdiniz,hatta bir iki yerde izzeterisen arkadaşımız örünlerinizle ilgi solarizasyon içinde bakterileriniz 70 derece sıcaklıkta yaşarmı sorusuna cevap bulamadınız.

Solarizasyon uygulamalarına katılımlarınız, ürünleriniz hakkında gerekli malumat ekleyememeniz,benide enzim gübrelerin toprak hastalıklarını ortadan kaldırıp elimine eden düşünce yapımı boşlukta bıraktınız.

Ben mikrobiyal ve enzim gübrelere tekrar inanmak ve bu bilgi boşluğunun doldurulmasını açıklamalarınızdan bekliyorum. Saygılarımla...

epsody Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön