Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi petulya
Ev ortamında yapabileceğimiz en pratik sosis daha çok yabanci ülkelerde yapılan çiğ tombik sosis olur gibi geliyor bana...bizim burda satın aldığımız ince sosileri hazırlamak ve yüksek ısıda işleme tabi tutmak sanki biraz profesyonel ortam gerektirir sanırım...
Çiğ sosis yapmı için kullanılan malzeme bolca hazır ekmek, yağlı kıyma ve çeşitli toz ve kuru baharatların makinade çekilip bağırsaklara dolumuyla yapılıyor..Hijyenik açıdan mutlaka kızartılarak **** fırınlanarak yenmelidir. Yurt dışında bolca tüketilmesine rağmen ülkemizde kasap ve et reyonlarında bulunmayışını hep merak etmişimdir..
Resim: http://www.freedigitalphotos.net/det...sgid=&pid=1451
|
tam formülünü biliyor musunuz. Biliyorsanız ekler misiniz