View Single Post
Eski 15-08-2009, 17:42   #11
BalıkcıSerdar
Ağaç Dostu
 
BalıkcıSerdar's Avatar
 
Giriş Tarihi: 09-02-2009
Şehir: Ankara
Mesajlar: 1,160
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi epsody Mesajı Göster
Sn;Balıkçıserdar arkadaşım Epsody'nin niyeti belli oldu derken verdiğin link adresi senin molana takıldı her halde, ben ilişik mana bulamadım.

Sen iyisimi gerçek anlamda açıklada bu başlıkta paylaşımlarımız inkitada senin molana takılmasın paylaşım bekleyen arkadaşlarımızı düşünmeni dilerim kal sağlıcakla.
Sn. Epsody;

Sizin, toprak solarizasyonu konusundaki görüşlerinizi ve Sn. Denizakvaryumun'a hitaben bu sayfanın en başındaki mesajınızı

Alıntı:
Paylaşım anlayışını kınıyorum denizakvaryumu.

--------------------------------------------------------------------------------
Sn. denizakvaryumu Soğuk kompostu sana özel yönden anlattım karşılığında senden ciddi olup hep soran değilde sende cevaplayasın diye soru sorduk, adam yerine koyup, özelden söyleyebilirdin ben hep sorarm ama cevap verecek bilgim yok dersin cahilliğine verebilirdim sen nebiçim anlayışla paylaşımlarda bulunuyorda bilgilerini göstermeden linkleri kullanarak paylaşımlar da bulunuyorsun senin neler yaptığını gören bilen varsa onlar söylesinlerde bende ikna olayım Hep almak allaha ayit olsa gerek diyorum .
ben çok saldırgan bir tavır olarak algıladım, yanılmış olabileceğimi düşündüğüm için yorum yapmaktan kaçındım. Ama "Klinoptilolit" adlı bir toprak düzenleyicisini tanıtma girişiminizi görünce, o ürününle bir bağlantınız olduğunu (ürün üreticisi/yetkili bayii vs.) düşündüm ve bu tavrınızı ona yorduğumu belirtmek istedim. Sizinle şahsi hiç bir sıkıntım yoktur, olamaz. Ürünle herhangi bir bağlantınızda olabilir, beni hiç ilgilendirmez, bu forumda ürün tanıtmak veya satmak isteyenler forum yönetimi ile görüşerek, belirli kurallar içerisinde elbetteki bu amaçlarını yerine getirebilirler.

Ürünle hiç bir alakanız da olmayabilir, sadece size doğru gelen bir üründe olabilir ama bu şekilde davranarak adı geçen ürünü veya içeriğini benimsetemezsiniz. Kalmış ki Sn. Denizakvaryumu, bu foruma soruları ve çözümleri ile bir çok üyeden fazla katkı sağlayan ve bir çok üye tarafından sevilen ve saygı duyulan bir insandır.

Benim "kısa bir mola" almış olmamın sizinle hiç bir alakası da yoktur, o konu çözüme ulaşmıştır. İsterseniz, Sn. İzzeterişen'in haklı uyarısına kulak verip, Solarizasyon başlığı altında bu konuyu daha fazla uzatmayalım, zaten Klinoptilolit adı altında yeni bir başlık açmışsınız, bu başlık altında solarizasyon ile ilgili görüşlerinizi, forum kurallarına ve saygınlığına uygun biçimde belirtip, o ürünü açtığınız başlıkta tanıtın.

Selamlar, saygılar.

BalıkcıSerdar Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön