Arkadaşlar başlık süper olmuş. İhtiyaca binaen, bildiklerimi paylaşmak isterim.
Ben kış için domatesin kabuğunu soyup rendeleyip buzdolabı poşetine koyup buzluğa atıyorum. Ucuzken alınıp bu şekilde saklandığında hem kışın yaz sebzesi yemiş oluyorsunuz hem de dünyanın parasını vermemiş oluyorsunuz domatese.
Semiz otu alıp haşlayıp soğutup buzdolabı poşetine koyup yine buzluğa.
Bu arada, annem dolmalık patlıcanın içini çıkardığında çıkan içi atmıyor, kurutup kaldırıyor, kışın o içi haşlayıp, yağlayıp üzerine de sarımsaklı yoğurt koyduğunuzda harika bir yardımcı yemek ortaya çıkıyor.
Boş bir zamanınızda oturup akşama kadar yapacağınız mantıları fırınlayıp kızarttıktan sonra yine buzdolabı poşetlerine koyup derin dondurucuya atabilirsiniz.