View Single Post
Eski 19-07-2009, 19:04   #82
Sûz-i Dilârâ
Ağaç Dostu
 
Sûz-i Dilârâ's Avatar
 
Giriş Tarihi: 11-10-2007
Şehir: Tarsus
Mesajlar: 3,042
Sevgili thomasina, kedim erkek bir kedi ve bildiğiniz üzere bölgesinin sınırlarını çiziyor ve o sınırlar içine başka erkek kedileri sokmuyor, zavallının içgüdüleri öyle emrediyor. Bizim kedinin de bir düşmanı var, sarı renkli, terminatör gibi bir kedi, aynı bölge için savaşıyorlar ve çok sık kavga ediyorlar, bu kavgada yenilen de benim kedim oluyor çünkü o bir ev kedisi ve Van kedileri de zaten çok kavgadan hoşlanmayan evcil hayvanlar.
Bu kavgalara bir de dişi bir kedinin paylaşılamaması eklenince curcuna daha da büyüyor, dişi kedi bizim binanın önüne gelip oğlumu çağırıyor, ben de hayvanlara eziyet olmasın diye aşağıya gönderiyorum, dişi kedi bizimkine kur yaparken sesleri duyan öteki terminatör geliyor ve savaş başlıyor. İşte her şey burdan sonra başladı iki hafta kadar önce bizimkini baya bir hırpaladı sarı kedi, ensesi, başı, gövdesi heryeri bayağı bir yaralandı. Ben de iki haftadır dışarı göndermiyorum, yaraları iyileşti ama bu sefer de bu kitle çıktı başımıza.

Kuduz aşısının süresi dolmuştu, kuduzdan korktum ama veterineri aradık, kuduzda şişlik olmaz dedi, zaten su içiyor, ışıktan korkmuyor, huzursuz değil. Anlayacağınız acaba diğer kediden bir mikrop mu bulaştı, iltihaplandı diye düşünüyorum. Siz kediler hakkında baya bir şeyler biliyorsunuz gördüğüm kadarıyla. Bu konuda da bildiklerinizi benimle paylaşırsanız çok sevineceğim.

Sûz-i Dilârâ Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön