View Single Post
Eski 17-07-2009, 21:18   #84
Ziya Soner
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 24-05-2008
Saygıdeğer hanımefendiler, yaklaşık 25 yılımı verdiğim bu orkide sevdası yüzünden ,sizlerinde bu özel sevgiye yeni başlangıcında yaptığınız tartışmaları dozajı kaçmadığı sürece zaman zaman dahl olmamaya elimden geldiğince özen göstererek zaman buldukça izliyorum.
Şimdi olduğu gibi dozaj bozulup ,şu yaşam süresi bu kadar kısa olan süreçlere rağmen birbirlerinizi kırma, incitme noktasına gelince ister istemez üzülüyorum.
ve dahl olmak durumunda kalıyorum.
Şimdi edindiğimiz tecrübeler sonucu tartıştığınız SPAGNUM YOSUNuna geliyorum.

Bizde yıllar önce bu yosunu kullandık,iyi neticelerde aldık. Fakat yurtdışından getirtiğimiz yosunların ambalajlarını dikkatle okuyunca araştırdık ,sorduk ,faydası yanında bu canlı mantar yığınının içerisinde bulunan mantarın kesik çizik el aracığıyla insan vucudunda ölümlere kadar yolaçabilecek tehlikelerini öğrendik ve vazgeçmenin ötesinde kapımızdan içeri bile sokmadık.

Zaten, sizler bu materyali ithal eden firmadan veya direk aldığınız firmadan aldığınızda üzerini okursanız size derki ,eldiven kullanın ve daha sonra ellerinizi antiseptik içeren sabunla yıkayın.

Sizce bu uyarı yeterli değilmidir?

Alternatif olarak geçtiğimiz kayayosununun tüm tahlillerini yaptırdık,ve bizim iğneadanın yosununun hiçbir tehlikesi olmamasına karşın faydalarını yıllardır beri izliyor ve kullanıyoruz.

NETİCE;amerikayı yeniden keşfetmeye kalkmayın,buyrun gelin ihtiyacınızı karşılıyalım.
Yanlış anlaşılmasın herhangibir ücret talebimizde YOK.

Lütfen bu tartışmayıda kesin ,sizler bu nadide çiçeği severek zaten yüksek karizmanızı belli ediyorsunuz. birbirinizi kırmayın,hatta incitmeyin.
(ayrıca bu yosun tedariki de öyle abartılacak bir konu da değildir)
SAYGILARIMLA

Ziya Soner Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön