View Single Post
Eski 15-07-2009, 21:23   #7
ardaca
Ağaçsever
 
Giriş Tarihi: 10-07-2009
Şehir: İzmir
Mesajlar: 30
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi akya Mesajı Göster
Foruma hoşgeldin, bence çok şanslısın, terasın bu iş için oldukça geniş. Bu hastalık seni de bulduysa yapacağın çok şeyler olabilir. Resimleri görünce bir kaç sene önce çatı yaptırmayı düşündüğü terası serayla kapatak topraksız tarım yapan, çatının parasını 1 senede çıkartan bir beyin haberini hatırladım. Darısı senin başına, elimizden gelen yardımı yaparız.
o haberi ben de okumuştum. aslında benim bu terasın boş durmasına gönlüm el vermiyordu da topraklı tarım yapmayı bile düşündüm zamanında tabii dizayn grup ve bahsettiğiniz haberden sonra kısa bir araştırma süreci ardından bu muhteşem bilgi kaynağını buldum ve hastalığıma derman aramaya başladım

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Kudret Tezel Mesajı Göster
Aramıza hoş geldiniz,sayın ardaca,gerçekten çok şanslısınız.300 metrekare bir çatı bulunmaz bir nimet. Bu nimeti topraksız tarım nimetiyle değerlendirmek te çok güzel bir fırsat. çalışmalarınızda başarılar dilerim kolay gelsin. Çalışmalarınızda başarılar dilerim.
sizin mesajınız çok önemliydi aslında. malum EC temin edebileceğimiz iki değerli üyemizden birisiniz.
kısa vadede belirttiğim gibi durgun su ile başlayıp biraz tecrübe edinmek istiyorum. daha sonra da diğer hidroponik yöntemler ile envor beyin hobi serasına yaklaşmaya çalışacağım.

domates ile başlamayı düşünüyorum ama en büyük hayalim çilek ağaçlarım

ilk baştaki tecrübesizliğimi üzerimden atarsam biraz daha atılımcı olacağım diğer yöntemleri denemekte

ardaca Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön