View Single Post
Eski 14-07-2009, 08:36   #7
denizakvaryumu
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 13-04-2006
Şehir: Ankara
Mesajlar: 9,099
Çim Tohumları Karışımları

Kazak seeds 3 M

% 50 Lolium perenne
% 35 Festuca rubra rubra
% 15 Poa pratensis
Türkiye'nin karasal ve ılıman iklim koşulları altındaki, park, bahçe, spor alanları ve karayollarında güvenle kullanılabilen bir karışımdır. Gölgeye, soğuğa, susuzluğa ve basılmaya karşı direnci çok yüksektir. Çabuk tesis olmasının yanında sık ve homojen yeşil görüntüye sahiptir.

Kazak seeds 4 M

% 40 Lolium perenne
% 25 Festuca rubra rubra
% 20 Festuca rubra com.
% 15 Poa pratensis
Ege ve Akdeniz sahil şeridi dışındaki bölgelerimizdeki insan etkilerinin her şekliyle yoğun olduğu alanlarda çok başarılı sonuçlar veren karışımdır. Aktif ve pasif rekreasyon alanlarının vazgeçilmez karışımı olan Kazak seeds 4Mj gölgeye, soğuğa, sıcağa, kısa biçime ve basıma dayanımı oldukça yüksektir .ınce dokusu ve koyu yeşil görüntüsü de dikkat çeken diğer özelliklerindendir.

Kazak seeds 4 M1

% 30 Lolium perenne
% 30 Festuca rubra rubra
% 20 Festuca rubra com.
% 20 Festuca arundinacea
Ege ve Akdeniz sahil şeridi dışındaki bölgelerimizdeki insan etkilerinin her şekliyle yoğun olduğu alanlarda çok başarılı sonuçlar veren karışımdır.

Kazak seeds 5 M


% 35 Lolium perenne
% 20 Festuca rubra rubra
% 20 Festuca rubra com.
% 10 Festuca ovina
% 15 Poa pratensis
Marmara, ıç Anadolu, ıç Ege ve Doğu Anadolu ile Karadeniz Bölgelerimizde kullanılan bir karışım çeşidimizdir. park, bahçe, spor ve oyun alanlarındaki ihtiyaca karşılık oluşturduğu homojen görüntüsü ile çok tatminkar sonuçlar verir. Seyrek biçim isteği, dip kaplaması, hastalıklara, sıcağa, soğuğa, basılmaya ve kısa biçime dayanımı ile çim kalitesi çok yüksektir.


Kazak seeds 6 M

% 35 Lolium perenne
% 20 Festuca rubra rubra
% 10 Festuca rubra trich.
% 15 Festuca rubra com.
% 10 Poa pratensis
% 10 Agrostis tenuis
içerisindeki Agrostis tenuis çeşitinden dolayı zarif görüntüsü ile çok özel peyzaj uygulamalarında tavsiye ettiğimiz Kazak seeds 6M karışımı, Karadeniz ve Marmara sahil kenarlarında tuza karşı gösterdiği yüksek dayanımı ile de kullanım alanını artırmaktadır. Basılmaya, kısa biçime, sıcağa, soğuğa, gölgeye ve hastalıklara dayanımı çok iyidir. Ayrıca koyu yeşil görüntüsü ve yüksek Çıkış hızı özelliklerine de sahiptir.

Kazak seeds 6 M 1


% 20 Lolium perenne
% 20 Festuca rubra rubra
% 10 Festuca rubra trich.
% 20 Festuca rubra com.
% 20 Festuca arundinacea
% 10 Poa pratensis
Marmara, iç Anadolu, iç Ege ve DOğu Anadolu ile Karadeniz Bölgelerimizde kullanılabilen basılma ve ezilmeye karşı dayanıklılığı yüksek bir karışım çeşidimizdir. Koyu yeşil renk kalitesinin yanında susuzluğa, sıcağa, soğuğa, gölgeye ve hastalıklara dayanımı yüksektir. Yoğun kullanım altındaki spor ve oyun alanlarında tesise elverişlidir.

Kazak seeds 7 M

% 20 Lolıum perenne
% 15 Lolıum perenne
% 20 Festuca rubra rubra
% 10 Festuca rubra trich.
% 10 Festuca rubra com.
% 15 Festuca ovina
% 10 Poa pratensis
Marmara, iç Anadolu, iç Ege ve Doğu Anadolu ile Karadeniz Bölgelerimizin yoğun basılma ve ezilmeye maruz kalan park, bahçe ve atlı spor alanları da dahilolmak üzere spor alanlarının tamamında kullanılabilen bir karışımdır. Homojen ve koyu yeşil görüntüsü ile seyrek biçim isteğinin yanı sıra sıcağa, kurağa, soğuğa, hastalıklara ve tuza dayanımı da oldukça yüksektir.

AKDENiZ

% 30 Lolium perenne
% 30 Festuca arundinacea
% 40 Bermuda grass
Akdeniz ve Ege sahillerimiz için hazırlanmış bir karışımımızdır. içerisindeki Lolium ve Festuca türleri sayesinde yaz-kış yeşil görüntüsünü muhafaza eder. Bermuda türü sayesinde de sıcağa ve kurağa son derece dayanıklı bir karışım olma özelliği taşır.Tatil köyleri ve yazlıklarda basılmaya dayanıklı olduğu için başarıyla kullanılır.

http://www.kazaktarim.com.tr/cimtohumkarisimlari.asp

denizakvaryumu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön