View Single Post
Eski 13-07-2009, 22:42   #1
hidayetcaliskan
Ağaçsever
 
hidayetcaliskan's Avatar
 
Giriş Tarihi: 13-08-2008
Şehir: KAYSERİ
Mesajlar: 56
Civciv Bulamıyorum

Merhabalar uzun süre başka sitelerde araştırma yaptıktan sonra neden agaclar.nete bakmıyorum dedim ve burda da tavuk yetiştiriciliğine meraklı onlarca arkadaşın olduğunu görüp sevindim. Ben kayseride köyümde etlik tavuk beslemek istiyorum. bu konuda epey araştırma yaptım, bilgi sahibi oldum. Hatta merak ettiğiniz konularda yardım da edebilirim ancak bir sorunum var ki onca aramama rağmen civciv bulamıyorum. Başlangıçta 100 kadar başarılı olursam daha sonra 500 kadar civcive ihtiyacım var.

Kayseride ya da yakın illerde nereden temin edebileceğimi yazan olursa sevinirim. Ayrıca bu sayfa her ilden civciv arayanların sayfası olsun, herkes kendi ilinde nereden temin edilebileceğini yazsın böylece güzel bir paylaşım olur.

Bir de bana veya başkasına yetiştiricilik hakkında soru soracak olanlar sorularını detaylı sorarlarsa daha iyi olur. Mesela kaç tavuk yetiştirmek istiyor, bahçeli bir evde mi oturuyor, ne amaçla yetiştirmek istiyor bunları belirtmesi konunun dağılmadan cevap almasına yardımcı olacaktır. Şimdiden teşekkür ederim.

hidayetcaliskan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön