Sayın doğasever firmanın açıklama yapmaya yetkilisi olmadığım için bazı şeyleri yazmak istemiyorum ancak Türkiye'ye geldiğinizde telefonla görüşmek isterim. Yazınızı okuduğumda size bazı konularda hak veriyorum ve hatta sizin yazılarınızla aslında EM leri de tanımam gerektiğni düşünmeye başladım çünki Yalova'da bazı EM cilerin B5A yı üreterek kullandıklarını öğrendim bu anlamda EM ler hakkında da sizden bilgi almak isterim ama buradaki paylaşım düzeyinde değil tabi.
Sevgili meyveli tepenin yazdıklarından dolayı teşekkür ediyorum beni güzel özetlemiş. Firma yetkilisi olmamam onlardan öğrendiğim B5A ile ilgili bazı açıklama noktalarını sınırlıyor ama diyorum ki bildiklerimden dolayı ne kadar sizin sözlerinizden ve bakış açınızdan öyle gelse de haklı olduğunuz noktalar olduğunu düşünsemde B5A konusunda söylenen sözlerin çoğunun doğruluğuna şahitliğim ve algılamam vardır ve o kadar görüp şahit olmuşken çıkıpta hayır öyle değil diyemem.
Kısaca şunu söyleyeyimki b5a nın bu afaki özellikleri mikoplazmik replikasyonla üretilmiş olması, yerli bir ürün olması ve üretimindeki özel formülden dolayı çok hızlı üreyebilen mikrobiyal içeriğe sahip olması onun etki özelliklerini ve bu cümlelerin iddialarının temelini oluşturuyor.
|