View Single Post
Eski 30-06-2009, 23:55   #16
asumandilek
Ağaç Dostu
 
asumandilek's Avatar
 
Giriş Tarihi: 20-05-2007
Şehir: Artvin- İzmir
Mesajlar: 762
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ciceksever70 Mesajı Göster
Bütün cicekleriniz cok güzel, genelde cicekler yari gölgede daha keyifli oluyorlar ama yerlerini sevmeleri de önemli. Belli ki sizin balkonunuzu sevmisler. Sevgiler.

Çok teşekkürler sevgili çiçeksever. Daha irice olanları diğerlerine gölge yapacak şekilde yerleştirip bir de üstüne tembih edince beni dinliyorlarmış gibi geliyor bana.


Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi selenn Mesajı Göster
Tüm çiçekleriniz çok güzeller. Garaptopetalum, Opuntia ve Chamacereus ne kadar güzel gelişmişler. Ellerinize sağlık. 2 numaralı mesajınızdaki kaktüsünüze biraz daha toprak ilave ederseniz sanırım daha mutlu olacak Asuman Hanım. Yanlış görmediysem kökleri toprak üstüne çıkmış. Balkon sahibi Küpeliniz de ayrıca güzel. Balkonunuzda keyifli bir yaz geçirmenizi dilerim.

Bu hafta sonu onları ayırdım ve ayrı saksılara aldım. Şimdi artık keyifleri çok daha yerinde görünüyorlar. İlgin için sonsuz teşekkürler sevgili Selen..


Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi bahtiyar02 Mesajı Göster
sevgili asumandilek...tüm çiçeklerinizin maşallahı var.hepside biri birinden güzel.ellerinize sağlık.
saygılar

Ve sayın bahtiyar02; beğenmeniz ne hoş. Bu hastalığın sonu yok. Müthiş heyecan veriyor her yeni gün yeni çiçekte bambaşka hislerle doluyor insan. Hele çiçek açtıklarında deymeyin keyfime.

asumandilek Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön