View Single Post
Eski 21-06-2009, 00:01   #15
hazan-z
Ağaç Dostu
 
hazan-z's Avatar
 
Giriş Tarihi: 17-04-2009
Şehir: adana
Mesajlar: 341
Sn Gökhan Birbiçer,spirulina sizin düşündüğünüz şekilde üretilemiyor maalesef.Üretimi oldukça ayrıntılı.Adeta bir labaratuar gerekiyor.Ben dün site üyemiz Yaseminsu ile görüştüm.Kardeşimle birlikte ticari üretimini yapmayı düşünüyorduk.Ancak tesis masrafları dışında ciddi pazarlama sorunlrının olduğunu öğrenince vaz geçtik.
Kullanmak için Yasemin Hanımdan satın almak daha cazip geldi.Yasemin Hanım denemem için bir miktar hediye etti.Buradan kendisine ve Leyla Hanım'a ilgilendikleri için tekrar teşekkür ediyorum.
Gökhan Bey spirulina evimizde,balkonda,bahçede yetştirdiğimiz bitkilerimize benzemiyor.Kullanım için satın alacaksanız da dikkatli olmak gerekiyor.Çin'den ithal edilen ,ne olduğu belli olmayan,sağlığımızı riske atacak boya maddeli olanlara dikkat etmek gerekiyor.Yerli üretim yosun tabletlerinin kilosu 1000TL civarı iken,ithal yosunun kilosu 5$ olunca risk ortaya çıkıyor.
Ama siz, benim üretim için gerekli yerim,zamanım ve maddi imkanım var derseniz mutlaka konunun uzmanından destek almanızı öneririm.Selamlar.

hazan-z Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön