View Single Post
Eski 14-06-2009, 23:11   #25
silbastan
Ağaçsever
 
silbastan's Avatar
 
Giriş Tarihi: 06-02-2009
Şehir: Viyana
Mesajlar: 40
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi kılıç Mesajı Göster
Sevgili sil baştan elinize emeğinizi sağlık.Sizin gibi gençlerin bitkiyle doğa ile ilgileniniyor olması hem ilerişi için umutlandırıyor hemde mutlu ediyor...TEŞEKKÜRLER.
Sevgili kilic, cok tesekkür ederim... bu güzel sözlerinizle dahada bi motive oluyorum

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi bahtiyar02 Mesajı Göster
sevgili silbastan büyük bir şehir ve apartman hayatı sizinde işiniz çok zor.aynen bizim gibi içimizdeki tabiyat sevgisi nerde olursa olsun birşeyler yeşertmek,ürünlerini koklamak dış görünüşlerinin güzelliği veya yemek bunları anlamak kelimelerle değil ancak uygulayarak anlayabilir yaşayabilirsiniz.
kuş için yaptığınız fedakarlık ve büyük bir anlayış.
umarım bahçenize kavuşursunuz.sizi tebrik eder saygılar sunarım.
Bu güzel sözler icin tesekkür ederim Bahtiyar bey


Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Koyu yeşil Mesajı Göster
Balkon bahçeniz pek güzel olmuş. Bauhause'da tam karşınızda, malzeme temin derdi yok, süper . İzmir'de Bauhause olmadığından çok özeniyorum.

Saksı olarak kullanmış olduğunuz kapları bir kısmına toprağı sığ yani az miktarda koymuş olduğunuzu farkettim. Bu durum bitkileriniz geliştiğinde sorun olabilir. Kaplara toprağı tam doldurun ki kökler güzelce gelişebilsin. Elinize sağlık.

Begenmenize sevindim sayin koyuyesil. evet bauhaus un cok faydasi var, yeni gelen ürünleri takip etmem daha kolay oluyor D

evet bogaz doldurmasini gecen gün yaptim, birazdan resim ekleyecegim... dereotu ekdigim büyük saksiyi domateslerime hediye edecegim artik ) cünkü simiyorlar bi türlü hehehe


Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Vildan Sönmez Mesajı Göster
Sevgili silbaştan yumurtaların üzerine hala geliyorlarsa şanslısınız. Çünkü yumurtalara dokunmayın anne gelmez derler. Benim de terasımda iki kumru yumurtam var yavruları bekliyoruz. (Teras başlığımda fotoğrafları var)

Vildan Sönmez/Teras
Vildan Sönmez, begenmenize cok cok sevindim, siz ustasiniz..yazilarinizi takip ediyorum bu forumda

civcivler cikti.. babamda demisdi bu yumurtalar fos cikacak cünkü dokunduk diye ama ciktilar gecen hafta... bugün 9 günlük ler ) resimlerini yükleyecegim birazdan..


Düzenleyen silbastan : 19-06-2009 saat 23:00
silbastan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön