View Single Post
Eski 08-06-2009, 18:05   #10
Lilium
Ağaç Dostu
 
Lilium's Avatar
 
Giriş Tarihi: 01-05-2008
Şehir: Balıkesir Gönen
Mesajlar: 7,546
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi aslan_k Mesajı Göster
Sn Lilium,

Ne kadarlık bir arazi için bu aracı kullanıyorsunuz? Aracınızın özellikleri nelerdir? Ne gibi artı ve eksileri var? Fotograftaki bahçede toprak biraz topak topak olmuş gibi makine girdikten sonraki halimi bu? Sanırım çok soru sordum
Ben bunu üç dölümlük bir bahçe için aldım, ama eş dost derken on onbeş dölüm oluyor gibi. Yalnız bu tür büyüklükte alttan firezeli makineleri kullanmak bayağı zor hepey yorucu, ben makineyi alma araştırmaları yaparken, sen kendine güven demişlerdi, arkasındaki adam sağlam olursa 50-60 dölümde sürer demişlerdi, aynı söz şimdi de geçerli.

Makinenin özelliklerini saymakla bitmez, aklıma gelenler, çapa yapar, pulluk takılır, kaz ayağı takılır, karık açar, pancar arası çapalar, su santırafüşü takılır, ilaçlama pompası takıp ilaçlama yapar, en güzel özelliği 4x4 dünüz yoksa, ramork takarak 4x4 olabilir.

Fotoğraftaki görünüm çiğ bir yerin iyice çiğnenmiş bir yerin ilk defaki sürümü, gördüğünüz gibi denge çivisini ters çevirmişim yer çok sert ve kuru, bu bir yağıştan veya bir sulamadan sonra ikinci bir defa ki çapalamada yer bulgur gibi olacaktır.

Yakında bahçeyi çapalayacağım vidio ya alıp burada yayınlayabilirmiyim bilmiyorum, veya nasıl yükleyeceğim hiç vidio yüklemedim.

Lilium Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön