View Single Post
Eski 02-06-2009, 15:48   #1
tolgayarici
Ağaçsever
 
tolgayarici's Avatar
 
Giriş Tarihi: 06-05-2009
Şehir: izmir
Mesajlar: 71
Ege Bölgesi İzmir Tarım İl Müdürlüğü süs bitkileri yetiştiriciliği kursu



süs bitkileri yetiştiriciliği kursu başlıyor


MERHABA DOSTLAR

Ege bölgesinde bulunan tüm dostlara 02 haziran 2009 tarihi itibarı ile İzmir İli Tarım müdürlüğü tarafından Süs Bitkileri Yetiştiriciliği kursu açılması için gerekli işlem ve başvuruları tamamlamış bulunmaktayım.

  • Bu kursa katılmak isteyen kişiler bir dilekçe,nüfus cüzdanı fotokopisi ve bir forum doldurarak müracatlarını yapabilirler(bu form ve dilekçe örneğinide benden isteebilirler)
  • kurs tamamen ücretsizdir. Sürecinin ne olcağını bilmiyorum ancak en fazla haftada 2 gün veya 3 gün yapılır ve toplam 4-5 hafta sürer.
  • Kurs bitiminde verilecek bir eğitim tamamlama sertifikası ile tarım müdürlüklerine yapacağınız başvuru sonucunda süs bitkisi yetiştiricisi belgenizi alabilir, tarım bakanlığı tarafından verilecek destek teşvik ve ürünlerden fayadalanabilir. Resmi bir süs bitikisi yetiştiricisi olabilirsiniz.
  • Ayrıca bu kurs sonunda katılımcı tüm arkdaşlar hem fikir olursak , sertifikalı bitki ve tohum üretimi kurslarını açtırıp eğitimlere devam edebiliriz.
  • Kurs yeri Buca Halk Eğitim Merkezi olarak belirlenmiştir. 15 kişi kapasitemiz var , 20 kişiyi geçersek yeni bir kurs açılacakmış, buda ikinci bir başlangıç olucak ancak ilk kurs bitiminden en az 3veya 6 ay sonra başlar. İlk sınıfa giremeyen dostlar ikinci kursa devam ederler.
  • Kurs Tarım Müdürlüğü tarafından atanacak bir ziraat mühendisi tarafından verilecektir.

Daha fazla bilgi için:0530 459 28 75
email ve msn : .tyarici@hotmail.com


Düzenleyen tolgayarici : 03-06-2009 saat 16:01 Neden: imla düzenlemesi
tolgayarici Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön