View Single Post
Eski 02-06-2009, 13:12   #41
teksavasci
Ağaçsever
 
teksavasci's Avatar
 
Giriş Tarihi: 15-04-2008
Şehir: İSTANBUL
Mesajlar: 78
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi fatih2009 Mesajı Göster
Sayın Teksavascı ben de gunes enerjisi icin ugrasıyorum ama 6000 TL kadar bir fiyat cıkardılar.Ustelik pompa da calıstırmak istemiyorum.Dalgıc pompa jeneratore baglı.Siz cok uygun bir fiyata maletmişsiniz.Hangi firmanın malzemelerini kullandıgınız,kurulumu kime yaptırdıgınız gibi konularda yardımcı olursanız sevinirim.
fatih bey

güneş enerjisi uygulamasını kendim yapıyorum. malzemeyi norm enerji ltd şti den temin ediyorum. güneş panellerinde CONERGY Güneş Panelleri **** KYOCERA Güneş Panelleri kullanıyorum.şarj regülatörü olarak Steca ,phocos,Conergy marka regülatör kullanıyorum,Akü seçenekleri elimizde oldukça çok, invertör olarak tam sinüs **** modifiye sünis invertörler kullanıyorum. anladıgım kadarıyla fazla bir güç sarfiyatınız olmadığına göre sizin uygulamanız daha az bir maliyete halledebiliriz .

sistem iÇin gerekli malzemeler ;

CONERGY 80 Watt Güneş Paneli 400euro
CONERGY SSC 10 eco şarj regületörü 30euro
dryfit 12v 110A kuru tip akü 250euro ( 2 adet olabilir)
modifiye sinüs invertör 600w 100 euro

toplam : 780euro +KDV

tabi bu fiyatlara nakliye montaj ve kdv dahil degildir. günesşiz 3gün sizi idare edebilecek şekilde hesaplanmıştır.güneş panelleri 20yıl garanti, diger cihazlar 2 yıl garanti kapsamındadır.
bu sistem ile 6 saat 4 adet lamba, 2 saat 37ekran tv,6 saat laptop rahatlıkla calıştırabilirsiniz. bu sistemi gereksinlerin kapsamında ilerleyen zamanda yeni panel ve akü ile büyütebilirsin. 600w invertör ile matkap, dekopaj vs gibi cihazları calıştırabilirsin. bu uygulamayı yaptığım silivride bulunan yan komşumuz mehmet amca okadar dua ediyorki anlatamam.
düşünürseniz pojelendirme ve montaj konusunda size yardımcı olurum . görüşmek dilegi ile iyi günler .
dmrsolar@gmail.com
saygılarla
OlcayYANAR

teksavasci Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön