merhabalar...
ben henüz yeni üyeyim ve hatta bu da foruma attığım ikinci mesaj doğrusu. (ilki, tanıtım mesajı idi

)
öncelikle bu kadar detaylı bir site için teşekkürler. o kadar detaylı ki, bazen kayboluyorum

.
size üç soru sormak istiyordum:
1. orkidemin cinsi phal. . sarı çiçekleri var. (siteyi de keşfetmeme vesile olan sorun) orkidemin yaprakları hafif sararıyor gibi. alalı 2 ay oldu. forumdan okuduğum kadarıyla gözüme ilişen başka bir problemi yok gibi. her ihtimale karşı, altına koyduğum su için olan sistemi değiştirip, köklerine değmediğine emin olduğum bir versiyona geçtim. üstteki kökler de görüntü olarak kuruyorlar. ama içleri sıkı, köklerden birinin ucundan kestim, gayet de canlı gözüküyor. çiçekde bir sorun var mı?
2. minyatür orkideler var anladığım kadarıyla. nerden temin edebilirim ve adını ne olarak araştıracağım?
3. dün cepa-bauhause da orkideler vardı ve tabii ki gene gözüm düştü onlara

çiçekleri geçiyordu ama kök ve yaprakları gayet sağlıklı göründü gözüme. iki tanesinin boğumları arasından minik boynuzcuklar çıkmıştı. cehaletime verin ama gene de sorucam; onlar yeni bir çiçek dalının mı habercisi yoksa yavruluyor mu? ona göre yatırım amaçlı alabilirim

(isteyenler için, fiyatları ya 14 ya da 15 ytl idi.)
şimdiden teşekkürler.