View Single Post
Eski 16-05-2005, 22:56   #3
hasanulas
Ağaçsever
 
Giriş Tarihi: 21-04-2005
Mesajlar: 54
Yardımlarınız için teşekkür ederim.
Bana teneke içinde bir fidan vermişlerdi,öylece dikmiştim.
Demekki,kıyısında çınar ağaçları olan uygun bir dere bulup kendimmi söküp dikmeliyim,sizin belirttiklerinizi dikkate alarak.**** orada(Muradiye Orman İşletmesi'nde) dikili fidanlar vardı onlardan alacağım.Dikim zamanı Şubat olur bu durumda.
Bakın,bir aksilik çıkmazsa,fidanın,aldığım konumunun,dikim yerinin ve dikilmiş halinin fotoğraflarını çekip buradan sunacağım arkadaşlara.
Bu forumda ağaçlarla ilgili paylaşım böyle olmalı.Biri sormalı,bilen enaz bilenin anlayacağı şekilde anlatmalı.Mümkünse görsel zenginlikle.Düşünün her bir ağaç türü için böyle paylaşımlar olduğunu...O zaman herkes daha bir ilgili olmazmı dersiniz.Sitemize ve forumumuza bağımlı olmazmı.
Sanırım bu denli bilgi ve uygulama zenginliği olan bir sanal ortam,bu işle ilgilenen ve ağacı-doğayı seven herkesin başvuru ortamı olur.Şu anda 750'ye yakın üyemiz oldu.Bu insanlar ne için buradalar,ne sıklıkla ne tür ihtiyaçlarını karşılamak için forum-siteye uğruyorlar.
Birliktelik:Bilenler,uygulayanlar,ağacı-doğayı tanıtanlar,sevdirenler..bizi bilinçlendirenler.Umutluyum,sizleri seviyorum,çok şey öğrenip öğreteceğim.
Saygılarımla.

hasanulas Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön