View Single Post
Eski 14-04-2009, 19:28   #15
malbman
Ağaç Dostu
 
malbman's Avatar
 
Giriş Tarihi: 25-04-2008
Şehir: İzmir
Mesajlar: 3,600
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Sarıcan Mesajı Göster
Hayatın tüm kademelerinde de öyle değil mi Sevgili Malbman, özellikle askerde. Elini uzattığın eline yapışır kalır. Yaptığınız işten zevk alıyor ve yüksünmüyorsan her zaman artıdasın. Ben bütün iş hayatım boyunca hep yaşadım bunu. Kimin yardıma ihtiyacı varsa hep yakın durmaya çalıştım.

Forumda bu kadar sevilmenin bir bedeli de olmalıydı değil mi? Sizin bu performansı bir çok kişiden daha başarıyla yapacağınızdan eminim. Bu sürece bilerek **** bilmeyerek bir dahlimiz olduysa memnun oluruz. Yeni ufuklara hayırlı yolculuklar. En büyük MDA
Sayın Sarıcan, dediğiniz gibi, iş el atanın elinde kalıyor ama olsun varsın. Bu güne kadar yaptığım hiç bir işten yüksünmedim; daha doğrusu yüksüneceğim hiç bir işe girişmedim.

Yaptığım her işten keyif aldım. Daha doğrusu keyif alacağımı bildiğim işleri yaptım (tabii bazı istisnalar var. 7 yıl bankacılık yapmak gibi ama ondan da yol yakınken döndüm.) Dediğim gibi bir şakayı sizin de katkılarınızla gerçek bir yapıya döndürebilirsek ne mutlu. Ama (eğer açılacak olursa) bu ufuklara yalnız yürümeyeceğimi de bilmenizi isterim. Düşerken bir kaç kişiyi de (en başta sizi) yanıma çekerim

Alıntı:
Forumda bu kadar sevilmenin bir bedeli de olmalıydı değil mi? Sizin bu performansı bir çok kişiden daha başarıyla yapacağınızdan eminim.
Nazik düşünceniz için teşekkür ederim. Forumda ne kadar sevildiğimi bilmem ama en azından sizde bir yer bulmuşum kendime.

malbman Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön