View Single Post
Eski 13-04-2009, 07:36   #2
malbman
Ağaç Dostu
 
malbman's Avatar
 
Giriş Tarihi: 25-04-2008
Şehir: İzmir
Mesajlar: 3,600
Sevgili sarp99 tımarhaneye hoş geldiniz : (Tımarhane dediğime bakmayın, biz içerideki akıllılar kendimizi dışarıdaki delilerden korumak için bu adı verdik).

Öncelikle ellerinize sağlık. Sistemi güzel kurmuşsunuz. Ama besin tankınızı siyah torba-folyo sentezi yerine, kargo firmalarının poşetlerinden bir tanesi ile çok daha rahat kaplayabilirdiniz. Aklınızda olsun, besin tankınızı gri antipas boya ile boyarsanız güneşe karşı kesin bir yalıtım sağlarsınız. Zira gri renk yosunlanmaya karşı en korumalı renkmiş. Geçen yıl yaptığım deneyde bizzat şahit olmuştum buna.

Bir de; kabınız nispeten küçük. Bu nedenle üç kök yerine iki, hatta bir kök çilek koysaydınız daha verimli olurdu gibime geliyor. Yine de tecrübe tecrübedir. Bakarsınız sizin çilekler buldukları ile yetinen cinstendir de sorun çıkarmazlar kendi aralarında

Ama babanıza (küfe dolusu değilse de) bir miktar çilek ikram edebileceğinize eminim.

Kullanıcı adınızdan doğru bir çıkarım yaptıysam, Sarp 10 yaşında olmalı. Doğuda 10 yaşındaki çocuklar tarlalarda çalışıyor da, İstanbul'da 10 yaşındaki bir çocuk neden topraksız tarımla uğraşmasın (Sarpın tarlaları var da çalışmam mı dedi çocuk) Onun için öğretmeni projeyi Sarp'ın (tabii sizin de yardımlarınızla) yaptığına inanacaktır.


Düzenleyen malbman : 13-04-2009 saat 07:37 Neden: Yazım hatası
malbman Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön