Serada son durum diye başlayıp kendimi avutuyorum, seram varmış gibi
Adım atacak yer kalmamış küçük bir balkon. Çilek ağacı, Hyponica' da domates, Saksıda (Torfta) domates, paralel saksıda eskiden durgun su şimdilerde akan suda domates, durgun suda (Kavanozda, Yoğurt kabında, 5 lt.'lik Pet Şişede) domates falan filan. Durgun suda marul. Hepsi bu kumpanyada.
Çilek Ağacında nihayet iki üç tane meyve oluşumu gördündü de derin bir ohh çektim bu kadar uğraştan sonra. Ama yinede meyve tutumu az olacakmış gibi. Ama görüntüsü çok güzel oldu, hergün gidip yapraklarını seviyorum.
Torftaki domateslerim beni utandırdı. Kavanozda durgun sudaki fide ile yarış içindeler ama tomucuklanma ve meyve tutumunda onuda geçecek gibiler. Seranın gözdesi çilek ağacının yanında duran. Şu anda üç ayrı salkımda meyve tutumunda. Paralel saksılardaki fideler sağ tarafta renginden de anlaşılacağı üzere ölmek üzere. İki adedini sökmüştüm. Üç adedindede inatla yeni çiçeklenmeler ve üzerindeki meyvelerin kırmızıya dönmesi devam ediyor. Onun için kıyamıyorum.
Hyponica' daki fide gelişmeye devam ediyor. Kökler çok temiz ve gelişmeye devam ediyor ama performansı böyle mi olmalıydı bilemiyorum. İzlemeye devam ediyorum.