View Single Post
Eski 10-04-2009, 14:33   #1
Simbiyotek
Ağaçsever
 
Simbiyotek's Avatar
 
Giriş Tarihi: 27-03-2009
Şehir: istanbul
Mesajlar: 45
Sim Organic (sıvı organik gübre) Sim Derma (mikrobiyal gübre) Hakkında

Herkese merhaba,

epeydir internet gezginliğimizde karşılaştığımız ve beğendiğimiz ağaçlar.net'e geçtiğimiz hafta üye olduk, bugün de kendimizi tanıtalım dedik. Ağaçlar.net bize ilk etapta istanbul'da yaşayan ve evinde veya bahçesinde bitki besleyen amatörleri ve profesyonelleri daha yakınlaştıracak düşüncesiyle ilginç geldi. (Üretimimiz İstanbul'da)

Daha sonra ürünlerimizin bazı forum üyeleri tarafından zaten kullanıldığını, tavsiye edildiğini ve hatta satıldığını okuduk ve bunun üzerine de üye olduk. Biz 2004 senesinden beri istanbul Tuzla'da tarım ve hayvancılık için mikrobiyal ürünler üretiyoruz, yani faydalı mantarlar, bakteriler ve maya bazlı ürünler.

Sim Organic (sıvı organik gübre) Tarım ürünlerimizden Sim Organic hem yapraktan hem de topraktan verilebilen sıvı organik bir gübredir. Amino asitlidir, çiçek adedini ve meyveyi çoğaltır. Organik olduğundan sebzecilik ve meyvecilikte kullanmaya bilhassa uygundur. Her türlü süs bitkileri için emin bir şekilde kullanılabilir, ev tipi Bauhaus'ta ve istanbul'da bazı çiçekçilerde satılıyor.

Sim Derma (mikrobiyal gübre)
Sim Derma ise faydalı bir mantar içeren (Trichoderma Harzianum KUEN1585), sebze, meyve ağaçlarına ve peyzaj bitkilerine uygulanabilen kök geliştirici, verim artırıcı ve kök çürüklüklerini önleyici mikrobiyal bir gübredir.

Sim Derma profilaktik kullanılır ve bir nevi sigortadır; diktiğiniz her türlü bitkinin tutmasını, köklerinin daha çabuk gelişmesini ve daha iyi beslenmesini sağlar. Toz ve granül formulasyonlarda üretilen Sim Derma tohum, fide, fidan ve yetişkin ağaç olmak üzere her türlü bitkinin farklı evrelerinde uygulanabilir.

ECOCERT sertifikalı Sim derma organik tarımda da kullanılabilir. Özellikle zeytin veya başka meyve ağaçlarıyla uğraşanlar için faydamızın büyük olacağına inanıyoruz.

Umuyoruz ki ağaçlar.net'e üye herkes ile karşılıklı istifade edebileceğimiz ilişkiler kurarız, daha sağlıklı ve verimli bahçeler yaratırız!

Ürünlerimizle ilgili sorularınızı cevaplamaya çalışırım.

Saygılarımızla


Simbiyotek Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön