View Single Post
Eski 08-04-2009, 16:13   #23
nevinakova
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 07-04-2009
Şehir: istanbul
Mesajlar: 7
Nereden orman sarmaşığı bulabilirim...

Dostlar, dış görüntüsü ve çevresi ne yazık ki çok kötü olan evimin bahçe giriş kapısının üzerine kendi imkanımla eski demirleri kullanarak küçük çapta bir süs yaptım ama hem bunu saracak hem de evin bakımsızlıktan renk değiştirmiş bir cephesini saracak sarılıcı bir bitkiye ihtiyacım var.

Okuduklarımdan sonra; hızlı büyüyen orman sarmaşığının bunun için uygun olduğunu düşündüm ama nereden satın alabileceğimi bilmiyorum

Etrafımdaki tüm evler aylardır boş, yazın gelen olur mu bilmiyorum , bazısının bakımsız da olsa bahçesinde yeşillikler var ama devasa bahçe demirleri yapmışlar heryere, yaklaşıp da koparmak mümkün değil...O nedenle biryerden ekip koparmam olanaksız.

İş yerim Kağıthane'de, evimse Kumburgaz'da. İstanbul'u henüz hiç bilmediğim için sizden yardım rica ediyorum, bu 2 semte yakın yerlerde **** yol güzergahında orman sarmaşığı satın alabileceğim bir yer biliyorsanız lütfen yazın.

Buradaki bir arkadaşıma konuyu açınca beni iş yerime yakın olan Ağaç A.Ş'ye götürdü ancak orada manolya vardı sadece şu an için, Mayıs sonu yeniden uğramamızı istediler.

Yardımlarınız için, şimdiden çok teşekkürler.

nevinakova Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön