Konu: TuruncuHis
View Single Post
Eski 01-04-2009, 21:18   #30
seleste
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 14-04-2008
Şehir: Burdur
Mesajlar: 338
Turuncuhis Merhaba,

Sizin yazı ile kanlı canlı, tutkulu, tarihi eskiye dayanan bir ilişkiniz öyle belli ki. Sözler aklımda kalır benim, güzel bir şarkı, güzel bir şiir. Güzel bir üslup da öyle. Adınıza açılan bu başlığı şimdi baştan sona zevkle okurken, bir çok üyenin de benim gibi bunun farkına vardığını görüyorum.

Bir arkadaşınız, "racon abla" demiş, çok güldüm. Vardır mutlaka bir hikayesi. Keşke daha eski üye olsaydım da ben de fark etseydim kesilen racon her ne üzerine idiyse. Gene de birkaç tane de ben fark etmedim sayılmaz

Şimdi anlıyorum ki, körfez, Cemal Süreya ve "bu gençler de çeşit çeşit iş çıkarıp duru. Çiçeğin okuncak nesi oluu? Dikeesin tutaaa " diye konuşan Egeli annane, en az üç ortak özelliğimiz var. Benim babaannem de, " Nasıl olmuş babaanne ?" diye sorunca " bek gadın olmuş" derdi. Çok kadın olmuş: Çok güzel kotarmışsın, pek güzel başarmışsın demek. Kadın sözcüğünün böyle güzel bir sıfat olmasına, daha da bir yerde rastlamadım. Ne yazıda ne yaşamda.

Sizinle burada tanışmış olduk. Sesinizden okul şarkıları , sofranızdan dostlarınız, bahçenizden çiçekleriniz, ömrünüzden "bek gadın işler", elinizden kalem eksilmesin. Sizi tanıdığıma memnun oldum.

seleste Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön