Konu: TuruncuHis
View Single Post
Eski 30-03-2009, 23:45   #21
TuruncuHis
Ağaç Dostu
 
TuruncuHis's Avatar
 
Giriş Tarihi: 23-12-2008
Şehir: İzmir
Mesajlar: 459
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Ulker Mesajı Göster
İnsan bu kadar mı güzel ifade eder kendini, bu kadar mı akıcı yazar, satırların çok uzun olduğunu düşündüm ama bir nefeste okudum, harikasın TuruncuHis, hemen kitap yazmaya başlamalısın.
Bu arada ben toplantıda güller birayı seviyor derken, senin ayyaş çiçeklerin hikayesini bilmiyordum, senin bitkiler kendini aşmış, korkuyorum akşam yemeklerinde rakı içiyorlardır diye.
Köpeğin de saltanatını kurmuş belli, sana yer kalmamış evde.
Dilerim ilerde kendi krallığını kuracağın geniş bir bahçen olur da sen de sandalye tepelerinden kurtulursun.
Senin gibi bitki delisi ve insan canlısı bir kişiliği tanımak çok güzel, heyecanını hiç yitirme ve her fırsatta bizimle paylaş arkadaşım.
Seninle de ilk kez bu toplantıda zaman sorunu olmadan görüşebildik Ülker arkadaşım.
Bak ya, sen de aynı şeyi söyleyip hassas noktamdan vurmuşsun beni. Bir kitap yazabilsem, basılmasa da olur, sadece ben okusam...

Sıcak cümlelerin için teşekkür ederim. Fakat sen bira meselesini söylediğinde ben duymazlıktan geldim Süt ve çay artıkları, bazen sebze, biraz da elime ne geçerse ile yetinmeleri gerek. Denize nazır yaşıyorlar zaten, bir de her gece ekstra meze yetiştiremem onlara. Götürdüm, gösterdim. Bakın dedim, buralar böyle dedim, başkalarına kanıp gitmeyin, heves etmeyin, ne varsa evde var, sağlıklı yaşamdır sizin olayınız, bünyenize ters dedim
İnanıp, güvendiler; şimdi ne varsa soframda biraz köpeğim biraz onlar derken, paylaşarak yaşayıp gidiyoruz...

TuruncuHis Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön