View Single Post
Eski 28-03-2009, 21:27   #44
Beyaz Gece
Ağaç Dostu
 
Beyaz Gece's Avatar
 
Giriş Tarihi: 10-03-2008
Şehir: Ankara
Mesajlar: 290
Gece 2'de Konyadan otobüse binip sabah Angaraya ulaşmış, hazırlanıp sabah yine okula gitmiştim. Kahvaltı namzeti bir kaç poçayı bile saat birde yiyebilmiştim. Saat 1.30'da hocayı bekelrken nete bakabilmiştim. Müjgan ablanın yazısını ozaman görmüştüm ama geçti:/ Zizleri bulamazsam ne yapacaktım bilmiyorum. hoca geldi sınav tarihi hakkında biraz konuştuk degişligi bana maille bildirmesi konusunda anlaştık. Yok yazarım demesine ragmen o an dersten çıkıp Ankara Üniversitesine geldim. Girişte danıştıgım güenlikler ise heykeli bilmiyolardı:/ Mühendslik fakultesini sordum onun etrafına bakınırken parkı ve heykelleri fark edip sizi gördüm tanıdım ve geldim.
Üninin güzel ama bakımı eksik bahçesini gezerken gözümde köyüm canlanmıştı. Bazı arkdaalrımız ise neşeli şekilde sohbet edip küçük sakarlıklar sergileyerek tüm grubun neşesi oluyolardı. Uzuuuun :P bir ugraş sonucu kafeye varıp asıl konumuz hakkında bilgi alamaya fikirleri söyleyip kararlar almaya çalıştık (Her ne kadar farklı güzellikler ve konular ile asıl gündemden uzaklaşmış tavırlar sergilesekte yapılan her şey daha güzel bir doğa içindi). nezaket ve kibarlıgımızdan alınamayan kararları ve bazı fikirlerimizi ise burada olgunlaştıracagımızı ve uygulayabilecegimizi ümit ediyorum.
Her ne kadar angarayı sevmesemde Angara endemik bitki türleri için elimden geleni yapmaya çalışacagımdır.
Bir yıla yakın bir aradan sonra sizlerin arasında yeniden olmak güzeldi. Bu ortamaın oluşmasına katkı sağlayan tüm arkadaşalrıma teşekkür ederim. Sizlerle olmka benim için çok güzeldi. (Bir bayan büyügüm hariç:/ Parfüm kokusundan ötürü hapşuup duruyordum:/)



Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi seaa Mesajı Göster
Eğer herkes için uygun olursa 4 Nisan Cumartesi Ali Rıza Bey ormanında meşe palamudu ekimi yapılabilir elimde 2000 **** 3000 yakın tohum var, hiçkimseye duyuramıyorum yürüttüğüm projeyi
Sayın seaa diger arkdaşlarımın fikirleri ne olur bilmiyorum ama şahsımın şansına o tarihte 4 vizesi bulunmakta olmasından ötürü katılamayacagımdır

Beyaz Gece Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön