View Single Post
Eski 15-07-2008, 12:35   #1
Vildan Sönmez
Ağaç Dostu
 
Vildan Sönmez's Avatar
 
Giriş Tarihi: 01-08-2005
Şehir: K.çekmece
Mesajlar: 5,186
Doğu Karadeniz Gezi Notları

Fahri kardeşimle 2. keşif gezimizi güzergah İstanbuldan çıkış,Ankara-Trabzon-Artvin-Erzurum-Kars-Ağrı-Van merkezli planladık ve 12 Mayıs Pazartesi sabahı birlikte yollara düştük. Araç göstergemiz 169.621 km. gösteriyordu.

Pazartesi günü Ankara’da Turizm bakanlığı ve rafting malzemeleri ile ilgili işleri hallettikten sonra, tavsiye üzerine gittiğimiz köftecide lezzetten çok sunuma şaşırdık. Kağıt masa örtüsü serildi üzerine koca bir tepsi dolusu, salatalık, marul, roka, tere, maydanoz, nane, domates tabaksız olarak dağ gibi yığıldı. Ortaya ayaklı bakır sahanda gelen köfteleri bitirdik ama yeşillikler kaldı. (israfla ilgili işletmeyi uyarmadan duramadık tabi).

Name:  vildanank.jpg
Views: 3362
Size:  53.0 KB

Hiç durmadan Bafra’ya geldiğimizde gecenin bir vakti Fahri’nin Yusufeli’nden öğretmen arkadaşlarına uğradık. Yaşar hoca ve eşinin sıcak karşılaması hazırladıkları çay masası ve ısrarları sonucu, Doğanay ve benim bütün çekinmemize rağmen, Yaşar Hoca ‘’misafirlerimin otelde kaldığı duyulursa ben Bafra’da dolaşamam’’ deyince gece orda kaldık. Okullarının ve öğrencilerinin başarısını anlatırken öğretmen karı-koca ne kadar da mutluydu. Sabah kuymaklı nefis kahvaltıdan sonra bu güzel aileyle vedalaşarak yola çıktık.
Bu arada Giresun’da da Fahri’nin doktor arkadaşı Enver’le çay molasında buluştuk.

Name:  vildanünye.jpg
Views: 2921
Size:  38.4 KB

Fahri’yle Karadeniz gezisi yapacaksanız hazır olun yol boyu her yerde arkadaşlarıyla buluşacaksınız. Bu arada rafting hocamız Neco’yu resmi görevinin başında ayak üstü selamladık.

Vildan Sönmez Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön