View Single Post
Eski 25-03-2009, 08:13   #28
epsody
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 04-02-2008
Şehir: istanbul-Gelibolu
Mesajlar: 1,829
Cumhur Tonba arkadşımın girişimine şükranlarımı sunarım.

Sayın,Cumhur Tonba konuya gösterdiğin ilgi ile katılımına çok memnun oldum,yönetim üyelerin dikkatine ,devamlı konulara katılmaları konusunda açıklamalarda bulunarak aktif olmalarını istediğinde gerçekten haklıymış. Arkadaşım konular çoğulcu katılımlarla daha yararlı sonuçlar alınabilir, seyirci kalarak hep başkalarından beklemek kimseye fayda ve yarar sağlamaz.

Sen bir şey ortaya koyar da arkdaşlarda bu yaklaşımlarına bir yorum getirerek konunun gelişmesi sağlanarak açıklığa kavuşuncada sonuçlarından hepimizin katkılarıya paylaşılarak yararlı işler yapmanın mutluluğuna varırız.

Sen bizim buralarda iri ve yetişkin solucan var diyorsun sen çalışmalarında solucan yetiştirme ve üretme konularında bir işletme kurmuş olsanda bizler de solucan bulma telaşına girmeden solucan gübresi eldesiyle çalışmalarımıza devam etsek bu değerli gübreyi üreterek hem çevremize hem ülke ekonomisine katkı sağlıyacak çalışmalar içinde bir şeyler yapmanın mutluluğuna hep beraber ulaşmış, paylaşımların hazzına doyulurmu, samimi alakandan dolayı kutlar çalışmalalarında başarılar dilerim. Sevgiler saygılar sunarım.

epsody Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön