Konu: Lilium
View Single Post
Eski 24-03-2009, 11:12   #29
Lilium
Ağaç Dostu
 
Lilium's Avatar
 
Giriş Tarihi: 01-05-2008
Şehir: Balıkesir Gönen
Mesajlar: 7,546
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Güler Mesajı Göster
Sevgili Lilium, yazınla seni daha da iyi tanımış oldum.
Hem Oğuz hem de ben seninle tanışmış olmaktan dolayı çok mutluyuz. Bahçene geldiğimizde bize gösterdiğin samimi davranışlarını hiç unutmayacağız. Binlerce teşekkürler.
İyiki varsın ve iyiki bizlerlesin bu sitede.
Ağaçdan düşme maceraların çok hoş, amannn kardeşim üçüncüyü deneme, ne olur ne olmaz. Çekirge bir sıçrar, iki sıçrar ama üçüncüsünde yakalanır.
Çiftlik hayalin de çok güzel, ama ufak bir nüans var. İleride bu haylin gerçek olduğunda (ki inşallah) yemek vakti, babaaaa hadi gel, yemek hazır diye çocukların yerine, sanırım dedeeee, hadi yemeğe diye torunların seslenecek galiba.
Sevgili Lilium, herşey gönlünce olsun. Samimiyetin, insanlara yaklaşımın hep böyle sevgi içinde kalır inşallah.
Sevgili güler abla,

Hep heyacanları şevki, sevgiyi, hoşgörüyü verenlerdensiniz, yepyeni bir heyecan tattırdınız bana, daha tatmadım ama hatırlatmanız bile heyacan verici, dede'liğin çok güzel olduğunu söylerler, inşallah o günleride görürüz.

Ayrıca, O samimiyet sizlerin samimiyetidir, sizleri oğuz abiyi tanımaktan çok büyük bir onur duyduğumu söylesem inanırmısınız.

Yatakta ki yoğurdu da hiç unutmuyorum biliyormusunuz, aklıma geldikçe şu an bile yazarken gülmekten yazamıyorum, Allahta sizleri çocuklarınızla torunlarınızla sevdiklerinizle hep mutlu etsin güldürsün emi. Oğuz abiye çok çok selamlar, teşekkür eder sevgilerimi sunarım.

sevgi ve saygılarımla...

Lilium Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön