View Single Post
Eski 23-03-2009, 22:03   #9
izzeterisen
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
 
izzeterisen's Avatar
 
Giriş Tarihi: 23-01-2007
Şehir: Muğla-Ortaca
Mesajlar: 1,316
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi vyssera Mesajı Göster
İzzet bey, adeniumlarınız bizimkilere oranla çok iyi bir gelişme göstermiş. Adenium çalışmalarınız hepimize yol gösterecek. Kök durumları çok güzel. Hem bu şekilde hem de kaya üstü olarak kullanılabilir. Başarılı, sağlıklı çalışmalar dilerim. Elinize sağlık.
Merhaba Vyssera,
Sayenizde bir şeyler yapacağız . Önce bunu belirtmek isterim. Herşey sayenizde olacak. ben bu bitki ile bu site sayesinde tanıştım ve bitki çok hoşuma gitti. Ben de tohum satan arkadaşımız karınca 70'ten tohum alarak ektim. Şimdilik sonuç böyle.
Kaya üstü çalışması yapmaya ben korkuyorum. Neden derseniz. Bizim iklimimizde kayaya yakın deliceleri (yabani zeytin) bile kaya aşıyı yakar diye aşılamaz üreticiler. Ben de bundan korkarak yapmayı düşünmedim. Bitkiyi öldürmekten korktum.
Yardımlarınız beklerim her konuda . ben daha bir bonsai bile yapamamaış bir kişiyim. Özellikle bir yorum alamadığım Hedera helix ve cascade tarzında planladığım P.afra (izzeterisen / Crassula ve Portulacaria afra ) ve Hedera sp. konusunda ( izzeterisen / Hedera helix mesaj : 26 )
İyi akşamlar

izzeterisen Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön