View Single Post
Eski 23-03-2009, 14:58   #33
ormancık
Guest
 
Mesajlar: n/a
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi MeyveliTepe Mesajı Göster
Sn.Denizakvaryumu, derin dondurucuya koyduğum zeytinler hala orada. Onları salamuradaki kalamata zeytinlerim bittiği zaman, yaz aylarında teker teker çıkarıp iki haftalık kısa bir işlemden sonra tüketmeyi düşünüyorum. Bu şekilde Kasım ayına kadar taze kalamatasız kalmamayı hedefliyorum.

Evde yapılan zeytinin saklanmasında vakumlamak iyi bir yöntem. 2007 Kasımında ağaçtan toplayıp, 2008 Ocak ayında vakumladığım zeytinlerim de var hala ve çok iyi durumdalar.

Sn.Denizakvaryumu,

Eğer Sn.MeyveliTepe hedefine ulaşırsa bu durumda bizim gibi organik yiyecek isteyenler derin bir nefes alacak

  Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön