Konu: Meyvelitepe
View Single Post
Eski 18-03-2009, 22:10   #41
MeyveliTepe
agaclar.net
 
MeyveliTepe's Avatar
 
Giriş Tarihi: 22-03-2007
Şehir: Kocaeli
Mesajlar: 8,962
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Baldaş Mesajı Göster
Merhaba Meyvelitepe

1- Türkçeyi doğru kullanımınızla
2- Düşüncelerinizi ifade ediş biçiminiz ve yazılarınızın düşünce zenginliği ve derinliğiye
3- Mantığınızın sağlamlığıyla sizi hemen farketmiştik...Blogunuzdan yeni haberdar oldum. Zannediyorum daha çok meyve ağaçları bölümündesiniz.
Başardıklarınız karşısında saygı duyup deneyimlerinizden yararlanmaktan başka ne yapabiliriz ki ? Size ve ailenize Meyvelitepede mutlu bir ömür dileriz
Sn.Baldaş, teşekkür ediyorum.
Türkçe konusu ilginçtir. Hakim olduğum bir dil olmakla birlikte kendi yazılarımı genellikle pek beğenmem. Mahkeme ilamına benzetirim çoğu zaman. Zaten Meyvelitepe'deki yazıların güzel olanlarını eşim, pratik ve pragmatik olanlarını ben yazarız Bir de, nedense ikide bir Sn.Malina ile takışırız Türkçe konusunda. Kullandığım Türkçe ve imla sebebiyle değil de, Türkçe hakkında zaman zaman ve ucundan kıyısından açık ettiğim görüşlerim sebebiyle Dilin yaşayan bir organizma olduğuna ve sahibinin elinde (dilinde demeliydim belki de) güçlü bir araç olduğuna inanırım. Bir uslubu olan yazım şekline bayılırım. Buna en güzel örneklerden biri de dolambaçsız, kıvrak, rahat, her zaman tam onikiden vuran isabetiyle sizin Türkçeniz sanırım.

MeyveliTepe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön