View Single Post
Eski 15-03-2009, 00:59   #16
Selahattin Yılmaz
Ağaç Dostu
 
Selahattin Yılmaz's Avatar
 
Giriş Tarihi: 16-05-2006
Şehir: Bursa
Mesajlar: 5,284
Merhabalar sevgili aybala, bu elinizdeki ayva ile ilgili olarak size 2 adet mesaj attım ancak geri dönmediniz. Şubat ayında bana kalem göndereceğiniz konusunda söz verdiniz bende gidip bir fidancı arkadaşımla görüştüm ve üreteceği fidanları yarı yarıya paylaşıp bana gelenleride bende sizinle paylaşacağım konusunda sözleştim ve hatta tescil durumu olursa ve iş resmiyet kazanırsa fidancı arkadaşıma söz verdirttim ve hatta sözleşme dahi imzalamayı düşündüm ki olurda tescil durumu söz konusu olursa tespit eden kişi olarak sizin adınız verilsin diye. Size kalem için sırf söz verdiniz diye iki defa mesaj attım ancak foruma uğradığınız halde mesajlarıma cevap verme gereği bile duymadınız. Göndermemenizi **** göndermek istememenizi anlıyabilirim ancak bir cevabı da hakettiğimi düşünüyorum. Açıkçası bu bana dokundu ve üzüldüm en azından olımsuzda olsa cevap vermeye tenezzül edebilirdiniz.

Sonuçta bir mühendis olarak bir çok arkadaşımdan almış olduğum özel mesajlarla sizdeki bu ayvadan kalem alıp çoğaltmam gerektiği konusunda destek ve tavsiye aldığımdan sizinle irtibat kurdum ayvanın kalemi konusundaki diyaloglarımızı biliyorsunuz. Anlamadım cevap vermemenizin nedeni nedir? Haydi vermeyeceksiniz neden söz verdiniz?



Not: Bu ayva konusunda Isparta Eğridir Bahçe Kültürleri Araştırma Entitüsünde çalışan bir mühendis arkadaşıma danıştım, bu tarz ayva fidanlarının var olduğunu ve bunun bir tomurcuk mutasyonu sonucu oluşabileceğini söyledi. İnceleme ve elde bulunması için onlarada ulaştırmam gerektiğini söylemişlerdi. Sonuç koskoca enstitüyü heveslendirdik bizde sözümüzle kaldık.

Selahattin Yılmaz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön