View Single Post
Eski 28-02-2009, 18:08   #79
Penelophe
Ağaç Dostu
 
Penelophe's Avatar
 
Giriş Tarihi: 30-04-2007
Şehir: İzmir
Mesajlar: 5,468
Merhabalar arkadaşlar..

İlk defa düzenlenen ''Bitki Bakım Eğitimi Toplantısı'' 14:30 gibi bitti. Her şey mükemmeldi. Bu toplantı, agaclar.net in yaptığı en yüksek katılımlı ve en verimli toplantı oldu, en son 74 kişi saydım. Sanal bir ortam aracılığıyla bu kadar birbirine benzeyen insanı bir araya getiren Malina, övgüden hoşlanmadığını biliyorum ama gerçekten bizi kocaman bir aile yaptığın için çok teşekkürler..

Mine Hanım'a, bizler için birçok fedakarlıkta bulunarak yaptığı bu eğitim için çok çok teşekkür ediyorum. Soluk bile almadan anlattı, ne kadar çok şey verebilirsem o kadar iyidir mantığıyla, kısıtlı zamanda, bir çok konuda bilgilendirdi bizi. Anlatımı çok hoş ve dinlendiriciydi, ben bazen konusu olduğunda diyorum, Mine Hanım 10 yıl konuşsa, 10 yıl dinlerim ben. Çok teşekkürler Mine Hanım.

Güler Hanım ve Oğuz Bey, İzmir'e güleryüz ve güneş ve çilek ve sardunya ve sevgi getirdiler. İstanbul'dan kalkıp geldiler ve bizi çok mutlu ettiler. Herşey için çok ama çok teşekkürler.. Yoldasınız şimdi, Güler Hanım, Oğuz Bey'e sorun bakalım Uşak'a kaç km kalmış. Bu seferlik affedin beni, Nisan'da çıkarırız bunun acısını..

Toplantıya katılan bütün arkadaşlarım, hepinize kendi adıma teşekkür ediyorum, herşey çok güzeldi. Birçoğunuzla tanışamadık zaman yetersizliğinden maalesef ama bundan sonraki toplantılara diyelim.

Üzüldüğüm tek nokta ise şu oldu, bu toplantı baştan sona videoya alınması gereken bir toplantıydı bence. Forumda biryerlerde toplantının kayıt edileceği ile ilgili birşeyler okumuştum sanırım (yanlış hatırlıyor da olabilirim), bu yüzden kamera almadım yanıma ama video kaydı yapılmadı. Arada fotoğraf makinasının kamerasıyla çekim yaptım ama yanımda yetersiz bellek olduğu için fotoğraflara ağırlık verdim. Videolar kısa kısa ama toplantının nasıl geçtiğiyle ilgili bir izlenim verebilir sizlere. Youtube'a yükleyip, link veririm.

Malina, fotoğrafları foruma mı yükleyeyim?

Herşey için, herkese teşekkürler..

Penelophe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön